top of page
Konfirmationsbillede 1965.jpg

Konfirmations-billeder​

 

Konfirmation er en kirkelig handling, som bekræfter dåben. Tidligere var konfirmation også adgangsbetingelse for deltagelse i nadveren. I lighed med klassebillederne fortæller konfirmationsbillederne også om skiftende tøjmode og noget om hvilke fornavne, der har været populære.

En del af konfirmationsbillederne kan ses på arkiv.dk.

Fandt du ikke det du søgte – eller har du brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at rette henvendelse til os på arkivet telefon: 8648 3784 eller via mail. Se i nederst på siden.

Kopier af dokumenter og fotos kan fås mod beskeden betaling. Digitale kopier er gratis, når de sendes via mail eller bliver lagt på medbragt USB stik.

Sønderhald Egnsarkivet har fra Egon Lindberg modtaget 3 ringbind med konfirmationsbilleder fra Fausing Kirke og Auning Kirke. Billederne, med navne på alle konfirmanderne, dækker perioden 1978 til 2006 hvor Egon Lindberg var sognepræst i Fausing-Auning pastorat. 

De mange konfirmationsbilleder kan se på Sønderhald Egnsarkiv alle mandage fra kl. 15 til kl. 20. Dog ikke i december og juli måned.

bottom of page